Knjigovodja

Naš naročnik je uspešno in stabilno podjetje, eno izmed vodilnih družb v Sloveniji na področju leasinga in financiranja produktov. Poznani so predvsem po svojih zavarovalniških in finančnih storitvah na področju avtomobilizma. Zaradi razvoja poslovanja v svoje vrste vabijo motivirano in izkušeno osebo za zasedbo delovnega mesta:

 

KNJIGOVODJA (m / ž)

 

Izbrana oseba bo odgovorna za knjigovodske storitve tako za dobavitelje (knjiženje vhodnih računov in plačilnega prometa, priprava nalogov za domači plačilni promet, preverjanje prilivov, usklajevanje stanj in zapiranje odprtih postavk na kontih dobaviteljev itd.) kot tudi za kupce (izdelovanje dobropisov in stornacij izdanih računov, vodenje registra osnovnih sredstev, ažuriranje podatkov o obrestnih indeksih, izvajanje reprogramov itd.).

Pogoji oz. pričakovanja za zasedbo delovnega mesta:

  • vsaj V. stopnja izobrazbe ekonomske ali druge ustrezne smeri
  • vsaj 1 leto delovnih izkušenj na podobnem delovnem mestu; izkušnje iz podobne panoge predstavljajo prednost
  • sposobnost prilaganjanja spremembam in novostim
  • odgovornost, natačnost in zanesljivost
  • odlično poznavanje dela z računalnikom
  • aktivno znanje angleškega jezika

 

V kolikor se prepoznate v zgornjem opisu in bi radi delali v prijetnem delovnem okolju, v podjetju z jasno vizijo, ki nudi možnost osebnega in profesionalnega razvoja, vas vabimo, da svojo prijavo z življenjepisom pošljete na spodaj naveden elektronski naslov.

Številka: 2805

Info: Profil d.o.o.

Kontaktna oseba: Anja Negovec

Tel.: (01) 280 54 01

E-pošta: anja.negovec@profil.si