Vodja nabave

Naš naročnik je uveljavljeno in stabilno podjetje, ki deluje na v segmentu distribucije elektronskih komponent za potrebe industrije. Zaradi rasti poslovanja želijo okrepiti nabavno službo, zato v lastne vrste vabijo sposobno in zanesljivo osebo za delovno mesto:

 

 

VODJA NABAVE (m/ž)

 

 

Vaše naloge bodo usmerjene predvsem v povečevanje nabavnega prometa, optimizacijo nabavnih procesov, določanje nabavne politike in analize celotnega trga, iskanje novih nabavnih virov oz. proizvajalcev in dolgoročni razvoj odnosov z dobavitelji (obiski partnerjev v tujini) , reševanje morebitnih reklamacij ter razvoj kadra znotraj nabavne službe.

 

Pogoji za kandidaturo:

  • visokošolska, univerzitetna ali magistrska izobrazba elektrotehnične ali sorodne tehnične smeri oz. lahko v kombinaciji s srednješolsko izobrazbo elektrotehnične smeri ob ustreznih delovnih izkušnjah,
  •  vsaj 5 let delovnih izkušenj v nabavi elektrotehničnih artiklov ali komponent znotraj industrijskega ali distribucijskega podjetja; zaželene izkušnje v vodenju nabave oz. določanju nabavne politike znotraj podjetja,
  • sposobnost vodenja, motiviranja in razvoja ekipe,
  • odlično razvite komunikacijske, predstavitvene in pogajalske sposobnosti,
  • aktivno znanje angleškega jezika,
  • obvladovanje računalniških orodij (MS Office),
  • vozniški izpit B kategorije.

 

V podjetju imajo relativno nizko fluktuacijo, zato je priložnost primerna za osebo, ki ima dolgoročne ambicije oz. naravnanost. Vabimo vas, da nam vašo vlogo s kratkim motivacijskim dopisom posredujete na spodnji elektronski naslov.

 

Številka: 2688

Info: Profil d.o.o.

Kontaktna oseba: Viktorija Smole

GSM: (040) 596 686

Tel.: (01) 280 54 00

E-pošta: viktorija.smole@profil.si